HVEM ER SF FORE

SF FORE tilbyder private formuende og familier, ejendomsinvesteringer i København og Århus og vores mål er, at levere langsigtet værditilvækst, med fokus på risiko minimering, baseret på en transparent investeringsstrategi som er udarbejdet i tæt samarbejde med vores kunder.

  • Vi har siden etableringen i 2010 købt og solgt ejendomme for over 3 mia. kr. på vegne af private formuende danskere og family offices.
  • Med kontor i København og Århus er vi tæt på vores kunders investeringer som værdiudvikles gennem aktivt asset management.
  • Vores styrker ligger i at kombinere vores erfaringer indenfor ejendomme og finans til at skabe høje risikojusterede afkast til vores kunder.
  • Investeringsstrategien bygger på grundig analyse før investeringen, tæt løbende forvaltning af den enkelte ejendom og strukturerede exit muligheder.
Læs mere om hvorfor du skal investere med SF FORE

SF Family Office Real Estate (SF FORE) er en del af SF Management – et investerings- og asset management selskab, som blev etableret i 2010. SF FORE har til formål at benytte vores erfaringer og kompetencer inden for fast ejendom med et fokus på solide investeringer målrettet formuende familier og family offices.